Termeni si Conditii

1. GENERALITATI
BAUMIT ROMANIA COM S.R.L, denumită în continuare BAUMIT, respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează site-ul nostru web. Acum am dori să vă informăm despre tipurile de date colectate de BAUMIT  și modurile în care sunt utilizate. De asemenea, veți afla cum vă puteți exercita drepturile în calitate de persoană vizată.Toate modificările prezentei Declarații privind protecția datelor vor fi publicate pe această pagină. Aceasta vă permite să vă informați permanent despre datele pe care le colectăm și modurile în care utilizăm aceste date.
Prezenta Declarație privind protecția datelor nu se aplică site-urilor web accesibile prin hyperlinkuri din site-ul web BAUMIT.

2. DEFINITII

 • MYBAUMIT - Aplicatia my.baumit.ro;
 • CAMPANIE - Actiune publicitara ce se deruleaza prin intermediul aplicatiei MyBaumit pentru clienti;
 • PRODUS - Orice articol afisat in sectiunea Produse. Acestea sunt grupate pe categorii si pot fi afisate detaliat pana la nivelul de Pagina produs, sectiune ce afiseaza caracteristicile individuale ale Produsului selectionat;
 • PAGINA PRODUS - Sectiune dedicata produsului prezentat pe MyBaumit, care afiseaza informatii detaliate despre acesta. Informatiile sunt insotite de imaginea Produsului si pot indica numele si tipul produsului si documente de identificare;
 • DISTRIBUITOR - Sectiune dedicata prezentarii distribuitorilor de produse Baumit ce contine informatii de localizare si contact pentru fiecare dintre acestia;
 • CLIENT - Orice persoana fizica cu varsta mai mare de 18 ani sau persoana juridica care acceseaza aplicatia MyBaumit, prin crearea si utilizarea unui Cont si care si-a dat acordul cu privire la prezentele Termeni si Conditii Generale;
 • CONT - Sectiune din MyBaumit formata din campuri destinate completarii cu adresa de e-mail si o parola care permite Clientului participarea la campanii. Contul contine informatii despre Client, inclusiv un istoricul acestuia din campaniile la care a participat;
 • PRODUSE FAVORITE - Sectiune din Cont care permite Clientului sa isi salveze produsele ce ii prezinta interes;
 • DISTRIBUITORI FAVORITI - Sectiune din Cont care permite Clientului sa isi salveze distribuitorii ce ii prezinta interes;
 • BAUMIT ROMANIA - BAUMIT ROMANIA COM S.R.L cu sediul in București, str. Iuliu Maniu nr. 600A, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6270/1995, CUI 7568475.

3. CONTINUT

 • Toate informatiile de pe MyBaumit care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • Continutul oricarui e-mail trimis Clientului de catre MyBaumit prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al MyBaumit, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • Informatii legate de Produsele, Campaniile, Distribuitorii  MyBaumit intr-o anumita perioada;
 • Date referitoare la MyBaumit, sau alte date privilegiate ale acestuia.

4. INREGISTRAREA CLIENTULUI PE MY.BAUMIT.RO
Orice client, persoana fizica cu varsta de peste 18 ani sau o persoana juridica se poate inregistra prin crearea unui cont completand campurile existente pe MyBaumit. De asemenea, participarea la campanii si inregistrarea unei comenzi pe MyBaumit necesita, in prealabil, crearea unui cont. 

In momentul inregistrarii unei Cont pe MyBaumit, Clientul isi da in mod implicit acordul cu privire la modalitatea in care MyBaumit ii va transmite detaliile legate de Cont (notificari) prin e-mail. Clientul se va inregistra pe MyBaumit prin crearea unui Cont, indicand adresa de e-mail, numele, prenumele, numarul de telefon si definind o parola.
Contul se considera activ si poate fi utilizat doar dupa ce Clientul va accesa link-ul de confirmare indicat in mesajul primit pe adresa de e-mail notata la completarea pasilor din Creare cont.

Clientul este singurul responsabil pentru consecintele care decurg din utilizarea MyBaumit, precum si pentru  orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu.

Prin acceptarea prezentelor „Termeni si conditii”, Clientul isi asuma respectarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 si ale  Legii nr. 61/ 1991 referitoare la interdictia de a comercializa bauturi alcoolice si tigari catre minori. Baumit Romania nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Clientul utilizeaza pentru a se inregistra/autentifica  pe MyBaumit informatii false/incorecte referitoare la persoana sa.

Baumit Romania poate publica pe MyBaumit informatii despre Produse si/sau campanii valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Baumit Romania isi rezerva dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe MyBaumit (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.), nu reprezinta o obligatie contractuala a Baumit Romania, ci exclusiv o modalitate de prezentare, avand scop informativ.

5. LIMITARE DE RESPONSABILITATE
Site-ul este proprietatea exclusiva a BAUMIT ROMANIA COM S.R.L. Societatea noastra nu garanteaza ca Websitul my.baumit.ro, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la societate sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste webite-ul pe riscul propriu, fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe website. BAUMIT ROMANIA COM S.R.L nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. BAUMIT ROMANIA COM S.R.L nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului

6. RASPUNDERE
Orice responsabilitate BAUMIT pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website - fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele - este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie BAUMIT faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile.
Societatea noastra se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul my.baumit.ro, pe de altă parte, societatea nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.
De asemenea, societatea noastra nu poate răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul my.baumit.ro, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

7. PUBLICITATE
Newsletterele MyBaumit sunt transmise via e-mail prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Baumit Romania. 
In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe MyBaumit are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de mesaje promotionale. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere sau prin debifarea optiunii existente in contul de client.
Consultati Politica de Confidentialitate MyBaumit in acest sens.

Renuntarea la primirea Newsletter-elor sau Sms-urilor nu implica renuntarea la acceptul acordat pentru „Termeni si conditii”
De asemenea, MyBaumit va transmite catre Client mesaje de confirmare prin e-mail sau sms,  in urmatoarele situatii:

 • crearea Contului;
 • recuperarea parolei Contului;
 • mesaj de confirmare Comanda premii campanie, dupa lansarea comenzii;

8. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA (COPYRIGHT)
Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor si a drepturilor conexe (Legea 8/1996-republicata) si apartin exclusiv BAUMIT ROMANIA COM S.R.L.. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea BAUMIT ROMANIA COM S.R.L.. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea BAUMIT ROMANIA COM S.R.L. Drepturile de folosinţă ale imaginilor se păstrează atunci când imaginile sunt adăugate automatic sau manual într-o arhivă.
Logo-ul BAUMIT, şi toate denumirile produselor şi/sau reprezentările grafice ale produselor aflate pe aceasta pagina sunt mărci înregistrate. Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise şi constituie încălcări ale legii mărcilor, legii dreptului de autor şi a altor legi ale proprietăţii intelectuale şi ale concurenţei neloiale.
Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.
Societatea noastra nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

9. DECLINAREA RESPONSABILITATII  
Daca utilizati websitul my.baumit.ro, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra  de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe websitul my.baumit.ro cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat BAUMIT ROMANIA COM S.R.L pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set

10. FRAUDA
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legislatiei in vigoare.

11. DATE CU CARACTER PERSONAL     
Te invitam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document si se aplica vizitei dumneavoastra pe MyBaumit.

Accesând acest site, acceptaţi fără nicio restricţie sau rezervă Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care îi puteţi vizualiza sau tipări.
Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi in concordanta cu legislatia romaneasca. În această privinţă, conform cu legea aplicată, locul de judecată pentru toate neînţelegerile legate de acest website se găseşte în Bucuresti. 

Atentie!

Lorem ipsum text dolor ipsum text dolor ipsum text dolor ipsum text dolor